A fiú

A Fiú! - Valódi karácsony a református egyház 2012-es karácsonyi társadalmi üzenete. Az afiu.blog.hu oldalt az MRE Kommunikációs Szolgálata szerkeszti.

Friss topikok

  • afiú: @Köntös László: Időközben jött egy újabb hozzászólás, amely szerintem mindannyiunknak üzen: refor... (2012.12.19. 15:03) Elegek vagyunk így?
  • dark future: be kéne rakni valamelyik kertévén a vojszfaktor reklámszünetébe, aztán figyelni a reakciókat :) vé... (2012.12.12. 23:44) Származhat-e valami jó Názáretből?

Archívum

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni az emberek (videó)

2012.12.11. 13:41 afiú

„Egy egyházi kisfilmben mit keresnek prostituáltak és kamionosok?” – teszi fel a kérdést a Fiú című filmünk egyik szereplője, Kovács Patrícia abban a háttérvideóban, amelyben színészeink gondolatait gyűjtöttük össze.

Valóban, Kovács Patrícia egy örömlányt alakít, Nagy Ervin egy magyar kamionos szerepébe bújt, míg Rajkai Zoltán rendőrként látható. Mindhárman vallanak a kisfilmmel, a hittel kapcsolatos érzéseikről. Tessék megnézni!

És még egy megfigyelés! A film és a honlap egyhetes élettörténete azt mutatja, hogy nagyon sok közömbös vagy éppen (okkal vagy ok nélkül) ellenséges beállítottságú embernek mégis tudott valamit mondani ez a parafrázis. Ami nagyon izgalmas nekünk. Az a gondolat van, hogy nagyon szívesen publikálnánk itt minden megjegyzést, érzést az afiu.hu-val kapcsolatban. Írjatok az afiuponthu@gmail.com címre! Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony református fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://afiu.blog.hu/api/trackback/id/tr424959801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása